nekretine turizam o nama kontakt

Croatia real estate, property in Croatia

main estate page in Croatia

real estate nekretnine u Hrvatskoj

Pretrazivanje ponude
Popis nekretnina
Vaša potražnja
Vaša ponuda
Pravna pitanja
Turizam

Oglasavanje-turizam

 


 Zanima Vas kupnja kuce na jednom od hrvatskih otoka, apartman u tihom dalmatinskom gradicu, poslovni prostor u Dalmaciji ili gradjevno zemljište za investicije veceg razmjera? Pogledajte našu ponudu nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Naš posao nije samo da omogucimo Vaš kontakt s vlasnikom nekretnine na prodaju, nego i da Vas vodimo kroz citav postupak kupnje; od Vaše prve posjete našim web stranicama, do potpisa kupoprodajnog Ugovora i prijenosa vlasništva. Ovo ukljucuje mogucnost organiziranja Vašeg smještaja, rent-a-car i sve ostalo što Vam može biti neophodno u postupku razgledavanja, odlucivanja i kupoprodaje nekretnina u Hrvatskoj.

Ukoliko u našoj trenutnoj web ponudi ne možete pronaci odgovarajucu nekretninu, slobodno nam se javite i naši agenti za nekretnine potražiti ce nekretninu koja ce odgovarati Vašim posebnim zahtjevima.


 

Ako tražite staru kamenu kucu, gradjevno zemljište ili slicno......ne tražite dalje, jer naše internet stranice www.croatia-info.net sadrže više od 2.000 nekretnina za prodaju na Hrvatskoj obali i otocima. Agencija za nekretnine posluje s nekretninama vec 11 godina na podrucju od Istre na sjeveru Jadranskog mora do glasovitog grada Dubrovnika na jugu hrvatske obale. Agencija ima sjedište u Splitu, te poslovnice na otoku Hvaru i na otoku Bracu. Uskoro ce biti otvorena i poslovnica na otoku Korculi. Sa više od 20 uposlenika koji vecinom vrše prodaju nekretnina stranim državljanima, u mogucnosti smo pronaci i prodati nekretnine brže i kvalitetnije nego itko drugi u ovom poslu.
 

Ako tražite priliku za investiranje, poslovnu izgradnju......u ponudi imamo mnoge hotele, vile i velika gradjevna zemljišta na www.croatiaproperty.org. U zadnje vrijeme investiranje je vruca tema za vecinu medija, politicare i poslovne ljude. Mnogi strani investitori dolaze u Hrvatsku sa željom za investiranjem. Cesto nailaze birokratske probleme i poteškoce pokušavajucu shvatiti hrvatsko zakonodavstvo, koje se stalno mijenja i nadopunjuje, razlike u nacinu poslovanja, porezni sustav i knjigovodstvene standarde. Bez pomoci kompetentnih i pouzdanih hrvatskih savjetnika to može biti vrlo zahtjevan zadatak cak i ako je osoba zadužena za taj dio posla, vrlo prilagodljiva i brzo uci. Na našim web stranicama možete pronaci mnoge izvrsne prilike za investicije.

 

Ako tražite luksuznu vilu na jednom od hrvatskih otoka......naša ekskluzivna ponuda bit ce uskoro dostupna na internet stranicama www.dalmatianvillas.com. Planirana izgradnja 250 vrhunski dizajniranih vila je u tijeku na jednom od južnih hrvatskih otoka i naša ce ih Agencija uskoro imati u posebnoj ponudi. Još nekoliko drugih projekata izgradnje vila u mediteranskom stilu je u pripremi i naš web site Dalmatian Villas imat ce najvecu ponudu ovih luksuznih vila na Hrvatskoj obali i otocima. Iako je vecina tako gradjenih vila namijenjeno osobnoj upotrebi, promatrati ih kao dobru investiciju je takodjer vrlo cesto. Za kupce koji su zainteresirani za korištenje vile za najam, primjeri isplativosti takvog ulaganja biti ce dostupni u sklopu ovih projekata.

 

Ako tražite nekretninu na otoku Korculi......možete pronaci mnogo nekretnina na prodaju na otoku Korculi, koje se nalaze na našim web stranicama www.korcula-property.com Korcula Property je u mogucnosti ponuditi najveci i najširi izbor nekretnina na otoku Korculi. Naš cilj je biti na usluzi svim potencijalnim kupcima nekretnina u Hrvatskoj i pokazati im zašto bi Korcula trebala biti na samom vrhu njihovog interesa. Korcula Property se trudi biti na usluzi klijenata na sve moguce nacine, bez obzira da li su oni prodavatelji ili kupci nekretnina na otoku Korculi. Aktivni smo u svim podrucjima rada s nekretninama: kuce, zemljišta, apartmani, stanovi, poslovni prostori, kupnja, prodaja ili najam. Naše usluge i obveze izvršavamo vrlo profesionalno i naši odvjetnici ce se potruditi biti Vam od pomoci u cijelokupnom postupku oko kupoprodaje nekretnina na otoku Korculi. Ako ste zainteresirani za više informacija ili želite dobiti bolji uvid u ponudu nekretnina na Korculi, slobodno nam se obratite. Biti cete oduševljeni prirodnim ljepotama Korcule, rodnim otokom velikog putnika Marka Pola.