title-chartprice.gif (1382 bytes) sailing

boats
motor

yachts
price

list
general

info

Obratite nam se s povjerenjem

MEDITERAN -je visoko profesionalna, moderno i stručno organizirana hrvatska charter organizacija sa 15 najnovijih vrhunsko oprmljenih brodova i poslovni partner s kojim ste sigurni. Osim najma brodova sa skipperom ili bez, stojimo Vam na raspolaganju i slijedećim uslugama:

  • škola jedrenja,

  • škola ronjenja,

  • škola skippera ( jedrenje i motorni brodovi ) tijekom čitave godine sa vrhunskim instruktorima i predavačima, koji će Vas za kratko vrijeme obuke na brodovima MEDITERAN flote uvesti u tajne plovidbe uz praktični dio i osposobiti Vas za voditelja plovila uz odgovarajuću licencu,

  • nudimo Vam vez za brodove

  • prepustite nam cijelogodišnje čuvanje i brigu o brodu, te servis i konzervaciju motora,

  • osigurati ćemo Vam najbolji smještaj i pružiti odlične usluge prijevoza,

  • mogućnost dnevnog i vikend najma po najpovoljnijim cijenama.

Obratite nam se s povjerenjem.

MEDITERAN to je kvalitet, poslovnost i sigurnost.

MEDITERAN je najbolji put za odmor i uživanje. Godišnji odmor na MEDITERAN brodovima je doživljaj koji se pamti.

MEDITERAN Vam preporučuje pred i posezonu; manje cijene, manje gužve, lijepo vrijeme i veliki užitak.

MEDITERAN-PRIMOŠTEN je za svoju matičnu luku izabrao Marinu Kremik Primošten.

Zašto?

Zato što je Marina Kremik Primošten smještena u središnjem dijelu bogato razvedene hrvatske obale i u neposrednoj blizini nadaleko poznatog Kornatskog arhipelaga te ostalih otoka i otočića Srednje Dalmacije, a prirodno je zaštićena od svih vjetrova. Marina Kremik Primošten nadomak je Jadranske magistrale sa kojom se udobno stiže sa osobnim automobilom; od Trsta cca 390 km ili od austrijske granice cca 500 km.

Marina Kremik Primošten udaljena je 35 km od zračne luke Split koja je povezana izravnim zračnim linijama sa glavnim ili velikim gradovima Europe.

Također je udaljena 50 km od trajektne luke Split koja je povezana izravnim trajektnim linijama sa Italijom (Ancona, Pescara, Trst ) te hrvatskim lukama Dubrovnik i Rijeka. Prijevoz se organizira.

PRIMOŠTEN je premošteni otok, jedna od najljepših jadranskih vizura, te je po svotoj ljepoti neponovljiv dar prirode. Smješten je u neposrednoj blizini Šibenika i Splita a sa kopna je omeđen jednostavnim slikovitim i jedinstvenim primoštenskim vinogradima a sa pućine je okružen vijencem od 7 otočića. Ta je slika dovela u primoštenski kraj prve turiste i na taj način potakla gradnju hotela, restorana i dakako Marine Kremik.