title-chartprice.gif (1382 bytes)

sailing

boats

motor

yachts

price

list

general

info


 

Podarite nam svoje zaupanje

MEDITERAN PRIMOŠTEN je visoko profesionalna, moderno organizirana hrvaška charter organizacija s 15 - timni najnovejšimi vrhunsko opremljenimi ladjami in poslovni partner, ki vam zagotavlja varnost. Poleg najemanja ladij s skipperjem ali brez, Vam nudimo še naslednde usluge:

  • šola jadranja,

  • šola potapanja,

  • šola skipperjev (jadranje in motorne ladje), ki Vas celo leto z vrhunskimi inštruktorji in predavatelji v kratkem času pouka na ladjah MEDITERAN flotilje spoznajo s tajnami plovbe, praktičnim delom in Vas usposobijo za voditelja plovila z ustrenznolicenco,

  • nudimo Vam privez za ladje,

  • prepustite nam celoletno skrb in čuvanje ladje, servis in konzervacijo motorja,

  • priskrbeli Vam bomo najboljso namestitev in zagotovili odlične usluge prevoza,

  • možnosti dnevnega in vikend najema po najbolj ugodnih cenah.

Podarite nam svoje zaupanje.

MEDITERAN je kvaliteta, poslovnost in sigurnost.

MEDITERAN je najboljša pot za oddih in užitek. Letni dopust na MEDITERAN - ladjah so doživetje, ki ga ne pozabite nikoli.

MEDITERAN Vam priporoča pred in po sezono; nižje cene, manjše gneče, lepo vreme in velik užitek.

MEDITERAN - PRIMOŠTEN je za svojo matično luko izabral Marino Kremik Primosten. Zakaj?

Zato, ker Marina Kremik Primošten leži v srednjem delu bogato razčlenjene hrvaške obale v neposredni bližini nadaleč poznatega Kornatskega arhipelaga in drugih otokov in otočkov Srednje Dalmacije ter je naravno zaščitena od vseh vetrov. Marina Kremik Primošten je tik ob Jadranski magistrali po kateri se udobno pripeljete z osebnim avtomobilom; od Trsta je cca 390 km, od avstrijske meje cca 500 km. Marina Kremnik Primošten je oddaljena 35 km od zračne luke Split, ki je povezana z direktnimi zračnimi linijami z glavnimi ali velikimi mesti Evrope. Oddaljena je tudi 50 km od trajektnega pristanisča Split, ki je povezano z neposrenimi linijami z Italijo (Ancono, Pescaro, Trstom) in s hrvaškima pristaniščima Dubrovnikom in Reko. Prevoz se organizira.

PRIMOŠTEN je premoščen otok, ena od najlepših jadranskih vizur in je po svoji lepoti neponovljiv dar narave. Nahaja se v neporedni bližini Šibenika in Splita, s kopnega je omejen z enostavnimi, slikovitimi primoštenskimi vinogradi, a z morske strani je obdan z vencem sedmih otočkov. Ta lepota je pripeljala v primoštenski kraj prve turiste, vzpodbudila gradnjo hotela, restavracije in seveda Marine Kremik.